Privé Spaanse Les

Privé lessen Spaans voor alle niveau's volledig afgestemd op uw wensen en mogelijkheden.

Een korte samenvatting

U kunt bij SPAANS A LA CARTA op verschillende manieren les krijgen, kijk even rond om te zien wat bij u past en neem contact op.

Alle niveau's van beginner tot ver-gevorderd. (A1/A2/B1/B2/C1/C2).

Wat u gaat leren

U gaat met onze privélessen Spaans volgens een bewezen en succesvolle lesmethodiek de taalvaardigheden leren:

  • Luisteren
  • Praten
  • Lezen
  • Schrijven
  • Grammatica

SPAANS A LA CARTA

SPAANS A LA CARTA geeft privélessen Spaans volgens een bewezen en succesvolle lesmethodiek in de provincie Noord-Brabant aan zowel particulieren als bedrijven al vanaf 20,00 euro/uur bij u thuis of op kantoor. De privélessen worden, o.a. door een gratis oriënterend gesprek, volledig afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Lesmateriaal en lestijden zijn in overleg.

U kunt in de ochtend, middag, avond en zelfs in het weekend les krijgen als u dat wilt. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

'Met passie en professionaliteit worden de Spaanse lessen gegeven. Aanrader voor iedereen die de Spaanse taal op een ontspannen en plezierige manier eigen wil maken.'

Leerling John B.

Pic

U geeft aan wat u wilt leren en de docent zal de leerstof, lesmateriaal en de lesmethodiek zoveel als mogelijk aan uw wensen aanpassen. De lessen worden, afhankelijk van de beschikbaarheid in uw regio, in het Nederlands-Spaans-Engels gegeven door een ervaren (native) Spaanstalige docent met Nederlandstalig lesmateriaal.

SPAANS A L ACARTA verzorgt met een team van ervaren docenten ook privé lessen Spaans in diverse andere regio's in Nederland (o.a. Rotterdam) en België (grensstreek). Informeer!

Tarieven

1 persoon : 20,00 euro/uur
2 personen: 35,00 euro/uur
3 personen: 45,00 euro/uur
4 personen of meer: Tarief op aanvraag

Opmerking:: de tarieven zijn exclusief reiskosten voor lessen op locatie.

Gebruik onze Contact Formulier voor aanvullende informatie of om een gratis oriënterend gesprek aan te vragen!


Naar Boven