Docenten
SPAANS A LA CARTA

sinds 2013 een team van bekwame native docenten

Wij willen het leren van verschillende talen bevorderen en we doen dit, niet alleen professioneel, maar ook op een plezierige en gevarieerde manier door de sociale en culturele activiteiten van de leerling zoveel mogeljk in de lessen te betrekken.

Wij ontvangen regelmatig verzoeken voor Spaanse lessen buiten onze regio Midden- en West-Brabant. Daarom zijn wij op zoek naar docenten Spaans (ZZP´er) voor de andere regio's in Nederland. Gebruik onze contactformulier als u interesse heeft of stuur een e-mail naar LuzPiedad@Spaansalacarta.nl voor meer informatie.

Teacher

Luz Piedad Aristizábal Docent - Eigenaar

Bachelor Degree in Education & Master of Science, Management and Social Affairs. Docent/eigenaar van SPAANS A LA CARTA. Lid van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland (VDSN). Member of AATSP, The American Association of Teachers of Spanish and Portuguese.


Info@spaansalacarta.nl

Teacher

Sebastián Vélez Docent

Docent met internationale ervaring in het onderwijzen van Spaans en Engels aan studenten uit verschillende landen van de wereld. Sebastian heeft uitstekende pedagogische vaardigheden om lessen te optimaliseren door gebruik te maken van alternatieve onderwijstechnieken om zo optimale leerresultaten te behalen voor de student.


Spanish By Cam

Teacher

Martha Nettles Docent

Martha heeft als docent op diverse universiteiten in Colombia en Amerika les gegeven. Werkzaam als docent Spaans werkzaam aan de universiteit van St.Louis (Missouri) USA en als freelance docent.


Martha's Spanish Classroom

Teacher

Rob Koster Allround Professional

Freelance professional.
Advies en Coaching.


INDORIM Professional Services

Teacher

Uw naam,foto en website adres op deze pagina?
Zelfstandig Docent Spaans

Als zelfstandig docent (ZZP´er) Spaans bij SPAANS A LA CARTA in of nabij uw eigen woonplaats groepslessen Spaans verzorgen?
Samenwerken? Wij horen graag van u!
Mail uw C.V. naar Info@spaansalacarta.nl


Info@spaansalacarta.nl

Wat leerlingen zeggen ...

Naar Boven