Privacy Verklaring

LUPEAG Spanish Language Services

en SPAANS A LA CARTA (handelsnaam van LUPEAG S.L.S.)

Privacyverklaring LUPEAG Spanisch Language Services

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

LUPEAG Spanish Language Services kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van LUPEAG Spanish Language Services en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan LUPEAG Spanish Language Services verstrekt.
LUPEAG Spanish Language Services kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres

WAAROM LUPEAG Spanish Language Services GEGEVENS NODIG HEEFT

LUPEAG Spanish Language Services verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan LUPEAG Spanish Language Services uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG LUPEAG Spanish Language Services GEGEVENS BEWAART

LUPEAG Spanish Language Services bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

LUPEAG Spanish Language Services verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van LUPEAG Spanish Language Services worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. LUPEAG Spanish Language Services gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

LUPEAG Spanish Language Services maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van LUPEAG Spanish Language Services bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan LUPEAG Spanish Language Services te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. LUPEAG Spanish Language Services heeft hier geen invloed op. LUPEAG Spanish Language Services heeft Google geen toestemming gegeven om via LUPEAG Spanish Language Services verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar lupeagsls@gmail.com. LUPEAG Spanish Language Services zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

LUPEAG Spanish Language Services neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website(s) van LUPEAG Spanish Language Services maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door LUPEAG Spanish Language Services verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met LUPEAG Spanish Language Services op via info@spaansalacarta.nl. SPAANSALACARTA.nl is een website van LUPEAG Spanish Language Services.

LUPEAG Spanish Language Services is als volgt te bereiken:

Bezoekadres (op afspraak): Erissonstraat 2 (Smart Up Business Center), 5121 ML Rijen, Nederland
Vestigingsadres (geen bezoekadres): Schoutstraat 20, 5121 KB Rijen, Nederland
Btw-identificatienummer: NL002487384B53
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 58189939
Telefoon: 0161-224609
E-mailadres: info@spaansalacarta.nl