ONLINE Privélessen Spaans

ONLINE Privélessen Spaans voor alle niveau's volledig afgestemd op uw wensen en mogelijkheden.

Een korte samenvatting

Woont u in een regio in Nederland waar geen Spaanse lessen worden gegeven? Woont u in het buitenland? Dan is het volgen van onze ONLINE privélessen een uitstekende optie.

Alle niveau's van beginner tot ver-gevorderd. (A1/A2/B1/B2/C1/C2).

Wat u gaat leren

U gaat met onze ONLINE Privélessen Spaans volgens een succesvolle lesmethodiek de taalvaardigheden leren:

  • Luisteren
  • Praten
  • Lezen
  • Schrijven
  • Grammatica

SPAANS A LA CARTA ONLINE

Wilt u ook (nog beter) Spaans leren lezen en spreken? In uw eigen tempo, wanneer en waar het u uitkomt? Vanuit Nederland,Colombia en USA geeft SPAANS A LA CARTA op elke niveau ONLINE Spaanse lessen! De voordelen van onze online lessen SPAANS: vanaf welke locatie dan ook kunt u de lessen volgen. De privélessen worden volledig afgestemd op uw wensen.

U kunt in de ochtend, middag, avond en zelfs in het weekend les krijgen. Lesmateriaal en lestijden zijn in overleg. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

No estoy seguro si hay un método prescrito o si el profesor ha desarrollado su propia metodología, pero están trabajando con profesionalidad”

Estudiante Hans W.

U begint met 1 gratis online proefles van 30 minuten. U geeft in deze les aan wat u wilt leren en de docent zal de leerstof, lesmateriaal en de lesmethodiek aan uw wensen aanpassen. De lessen worden in het Nederlands, Nederlands/Engels of Engels gegeven door ervaren native Spaanstalige docenten.

Gebruik onze contactformulier voor het aanvragen van een gratis oriënterend ONLINE gesprek of voor aanvullende informatie of om U aan te melden voor ONLINE Privélessen Spaans!

Tarief

27,50 euro/uur per persoon

Betaalmethodes

- Overschrijving via Bank:
betaling na ontvangst van de factuur onder vermelding van uw factuurnummer.

- Webwinkel: iDeal en PayPal.LET OP! Uw winkelwagen verschijnt rechtsonder na aanklikken "Koop nu".

Contact

Gebruik onze Contact Formulier voor aanvullende informatie of om een gratis oriënterend online gesprek aan te vragen!


Naar Boven