Weekendcursus Spaans

Weekendlessen (zondag) Spaans voor beginners

Een korte samenvatting

Onze weekendcursus Spaans voor beginners gaat elk kwartaal in Rijen (N-B) van start bij deelname van 3-4 cursisten.

Niveau A0-A1 (beginner)

Wat u gaat leren

U gaat met onze groepslessen volgens een bewezen lesmethodiek kennis maken met de Spaanse taal:

  • Luisteren
  • Praten
  • Lezen
  • Schrijven
  • Grammatica

Cursus Spaans voor beginners

Vind je de Spaanse taal ook zo mooi? En zou je het graag willen leren spreken en verstaan, maar heb je het doordeweeks al erg druk? Dan hebben wij nu een toffe kans voor je: vanaf september 2021 organiseren wij weekendlessen voor beginners om Spaans te leren. Deze groepslessen gaan door bij deelname van drie-vier personen.

TIP! Deze cursus Spaans is bijzonder geschikt voor mensen die op een leuke manier kennis willen maken met de Spaanse taal, maar die het op werkdagen te druk hebben. Een ideale activiteit om ontspannen en leerzaam je zondagochtend door te brengen.

Tijdsbesteding

Tijdens deze cursus van 15 lesuren ligt de focus op de basiswoordenschat. Grammatica is in deze cursus geen doel op zich, maar wordt gebruikt ter ondersteuning van het ontwikkelen van de taalvaardigheid. Thuisstudie is niet verplicht, maar het beste resultaat krijgt u wel als u met plezier aanwezig bent tijdens de lessen en thuis blijft oefenen.

Groepsles van een native Spaanstalige docent

Deze cursus Spaans vindt plaats in Rijen (N-B) en gaat van start bij aanmelding van drie personen. De lessen worden door Luz Piedad, een ervaren native Spaanstalige docent uit Colombia, gegeven met Nederlandstalig lesmateriaal, koffie, thee en Colombiaanse hartelijkheid. Vanaf het begin zal er zoveel mogelijk in het Spaans worden gecommuniceerd, de Nederlandse taal dient als ondersteuning.

Wij hanteren voor deze cursus een minimum deelname van drie personen (maximaal 4 personen). Dus wilt u graag op een laagdrempelige en plezierige manier Spaans leren in een kleine groep? Dan bent u van harte welkom. Aanmelden kan per individu, maar u kunt ook eventueel een vriend/vriendin/familielid attenderen op deze Spaanse lessen om gezellig samen deel te nemen. Neem direct contact op via contactformulier, via mail aan info@spaansalacarta.nl of bel naar 0161-224609.

'Met passie en professionaliteit worden de Spaanse lessen gegeven. Aanrader voor iedereen die de Spaanse taal op een ontspannen en plezierige manier eigen wil maken.'

John uit Breda

Pic

Cursus Kosten

Leskosten: 330,00 euro p.p. voor 15 lesuren, inclusief lesmateriaal, koffie en thee.

Docent

Luz Piedad Aristizábal García

Locatie

SPAANS A LA CARTA
Ericssonstraat 2 (SMARTUP)
5121 ML Rijen (N-B)
Tussen Breda en Tilburg. Nabij de A-27 en A58 en het NS station van Gilze-Rijen.

Startdatum en tijden

Vanaf zondag 5 september 2021 iedere zondagochtend van 09:00 uur tot 10:30 uur.

Aanmelden

Gebruik onze contactformulier om aan te melden of via e-mail : info@spaansalacarta.nl

Betaling

Wanneer de cursus definitief doorgaat, vragen wij u om de cursuskosten vóór aanvang van de cursus te voldoen.
U ontvangt hiervoor per e-mail een declaratie.


Naar Boven